UNIVERZALNI NADSTREŠKI SIMPLHAUS

Proizvodno-prodajni program večnamenskih NADSTREŠKOV je namenjen zaščiti vseh vrst osebnih vozil, motorjev, kombiniranih vozil, avtodomov ter ostalih vozil. Možne so tudi multi izvedbe primerne za 5 ali več vozil hkrati, ali pa za uporabo vrtnih nadsetrešekov ali letnih kuhinj.

Glavne prednosti nadstreškov SimplHaus so predvsem popolna prilagodljivost velikosti, oblik in barvnih kombinacij ter trdna lesena impregnirana modularna konstrukcija nosilnih sten, ki daje izgled zidanega objekta.

Unikatno oblikovani z namenom zanesljive zaščite tudi pred ekstremnimi vremenskimi pogoji, so nadstreški SimplHaus pripravljeni za takojšnjo preobrazbo, z zaporo ali zasteklitvijo stenskih odprtin .

Ojačana strešna konstrukcija tvori zanesljivo zaščito, žlebovi skriti v konstrukciji pa povečujejo estetsko vrednost objekta vključno s solarno razsvetljavo, ki olajšuje uporabo v večernem času.

Kot zaključni fasadni sloji se uporabljajo najkvalitetnejši fasadni materijali naših in tujih proizvajalcev in zagotavljajo trajnostno zaščito. Barvne kombinacije zaključnega fasadnih slojev in lesenih elementov je možno poljubno izbirati .