SPLOŠNO
Z uporabo tega spletnega mesta – simplhaus.si – se strinjate in sprejemate z vse pogoje, ki so navedeni za uporabo spletnega mesta simplhaus.si.

Spletno mesto simplhaus.si, vključno z vso vsebino, je bilo ustvarjeno z namenom, na čim bolj jasen, razumljiv, prijazen in korekten način, predstaviti uporabniku (obiskovalcu spletne strani simplhaus.si), celotno ponudbo izdelkov, ki je trenutno na razpolago.

AVTORSKE PRAVICE IN BLAGOVNE ZNAMKE
Spletno mesto simplhaus.si, vključno z vso vsebino, podatki, besedilom, tehničnimi in ostalimi informacijami, slikami, fotografijami, video vsebino, spletnimi programi, je v izključni lasti podjetja SimplHaus , Ivo Bajec s.p. Maurerjeva 6 , 1000 Ljubljana, in je prepovedana kakršnakoli njihova uporaba brez pisnega dovoljenja.
Zoper vsako nepooblaščeno uporabo imen, nazivov, vsebine tega spletnega mesta, bodo uporabljena vsa pravna sredstva. Vsi navedeni pogoji prav tako veljajo za vse spletne vsebine objavljene na SimplHaus poslovnih straneh facebook.com/simplhaus.si , https://www.linkedin.com/company/simplhaus in vseh ostalih socialnih omrežjih.

INFORMACIJE IN VSEBINA
Vsebina na spletnem mestu simplhaus.si je informativne narave in je namenjena le k splošnemu seznanjanju uporabnika o izdelkih.
Spletno mesto simplhaus.si vključno z vso vsebino in podatki, je bilo izdelano z največjo možno natančnostjo in skrbnostjo, vendar pa ne izključujemo možnost morebitnih napak. Vse tehnične in ostale podatke in informacije o izdelkih, ponudbi, prodajnih pogojih, dobavljivosti in garancijah, ki so navedeni na spletnih straneh simplhaus.si, je potrebno preveriti preko kontaktnih naslovov podjetja simplhaus, ki so navedeni. Čeprav si prizadevamo za najbolj korekten odnos do uporabnikov in kupcev pa za morebitne napake, ki bi lahko zaradi tega nastale, ne prevzemamo nobene pravne in poslovne odgovornosti.
Lastnik spletnega mesta simplhaus.si pridržuje pravico kadarkoli brez predhodnega obvestila, na spletnem mestu simplhaus.si, spremeniti kakršnekoli podatke o ponudbi, lastnostih, specifikacijah in dobavi izdelkov.
Vljudno vas prosimo, da nam morebitne napake, ki ste jih opazili sporočite preko naših kontaktnih naslovov, za njih pa se vam že vnaprej opravičujemo.

CENE IN PONUDBE
Vse objavljene cene izdelkov na spletni strani simplhaus.si, so informativne narave in niso predmet ponudbe ampak veljajo kot izhodišče za izdelavo pisne ponudbe, ki jo po predhodnem naročilu prejme naročnik.

UPORABA PIŠKOTKOV
Z namenom zagotavljanja boljše in kvalitetnejše uporabe spletnega mesta simplhaus.si, je uporabljena tehnologija takoimenovanih spletnih piškotkov, ki jo uporabljamo za posodabljanje in optimizacijo.Spletni piškotki omogočajo sledenje in prilagajanje uporabnika po spletnem mestu .

POVEZAVA NA TUJA SPLETNA MESTA
Spletno mesto simplhaus.si lahko uporablja tudi povezave do tujih spletnih mest , družabnih omrežij, partnerskih, promocijskih in ostalih, ki niso v nikakršni medsebojni odvisnosti in za njih v nobenem primeru ne odgovarja .

OMEJITEV ODGOVORNOSTI
Lastnik in skrbnik tega spletnega mesta zavrača kakršnokoli odgovornost za nastanek kakršnekoli škode , ki bi lahko nastala zaradi uporabe tega spletnega mesta med drugim tudi zaradi računalniških virusov ali uporabe nepreverjenih informacij

KONTAKT
SimplHaus
Ivo Bajec s.p.
Maurerjeva ul. 6
1000 Ljubljana

Podjetje je v fazi transformacije v družbo z omejeno odgovornostjo vendar pa v ničemer ne bo omejeno ali prekinjeno delovanje poslovanja.
O vseh spremembah boste pravočasno in sprotno obveščeni.