Podjetje SimplHaus je inovativno podjetje katerega glavni cilj je posredno skrb za naravo in človeka.

Razvijamo proizvodne procese in izdelke, ki sodelujejo z naravo in jo ne izkoriščajo, človeku pa omogočajo bolj ugodno, prijazno in zdravo bivalno okolje.

Medčloveški odnosi presegajo meje podjetij in poslovnega sveta, zato venomer stremimo k izboljševanju medsebojnih odnosov tako s kupci, kot tudi s partnerji in zaposlenimi.

Naš glavni moto se glasi “Iz kupcev ustvarjamo prijatelje, iz partnerjev ustvarjamo sodelavce” .

Kot inovativna organizacija nenehno stremimo k ustvarjanju novih in izboljšanju obstoječih idej, izdelkov in proizvodnih procesov vse z namenom v čim večji meri zagotavljati človeku boljše življenske in bivalne pogoje.

Leseni gradbeno-montažni sistemi SimplHaus so plod plod slovenskega znanja , ki izhaja iz naše bogate tradicije lesarstva in gozdarstva in omogočajo lažjo, hitrejšo, bolj fleksibilno, hkrati pa trdnejšo in požarno odpornejšo leseno konstrukcijo primerno za konstrukcijo kakršnihkoli uporabnih in bivalnih objektov v najkrajšem možnem času.

Človekova močna povezava z gozdovi in lesom sega daleč nazaj v zgodovino, saj gozd človeku v veliki meri zagotavlja njegov obstoj.

Zrak, hrana, zatočišče so stvari, ki so za človeka nenadomestljive zato je potrebno gozd ohranjati in ga vzdrževati v čimvečjem obsegu, kar je eden glavnih ciljev naše organizacije saj razvijamo proizvode, ki jih je v veliki meri mogoče ponovno uporabiti tudi za druge projekte ali reciklirati.

Les in izdelki iz lesa, ki sestavljajo glavnino našega prodajno-proizvodnega programa, ima ob pravilni uporabi izredno dolgo življensko dobo, zato je naš proizvodni proces popolnoma prilagojen tej smernici.

Predstavitev podjetja na spletu je zasnovana v kontekstu čim lažjega pregleda in uporabe.

V ta namen spletna predstavitev vsebuje več grafičnega in slikovnega gradiva in manj “suhoparnega” tekstovnega strokovno-tehničnega gradiva, zaradi česar je naša spletna predstavitev, upamo bolj zanimiva in atraktivna.

Veseli pa bomo vsakega vašega predloga ali kritike za morebitne izboljšave, zato vas prosimo, da nam jih posredujete preko naših kontaktnih možnosti.

Za kakršnekoli dodatne informacije lahko kadarkoli pokličete ali pišete in z veseljem vam bomo odgovorili.

Pregled POGOJEV UPORABE spletnih strani simplhaus.si

SimplHaus
Ivo Bajec s.p.
Kreativne Konstrukcijske Rešitve
Maurerjeva 6
1000 Ljubljana
Slovenija

TEL.: 00386 040 665-000
E-MAIL : info@simplhaus.si

D.Š.: SI83720120

Zaradi širitve in reorganizacije poslovanja se bomo postopoma preoblikovali iz oblike s.p. v d.o.o. , prav tako bomo preselili sedež podjetja iz sedanjega naslova , Maurerjeva 6,1000 Ljubljana, kjer nismo več prisotni na lokacijo, kjer poteka proizvodnja (Ljubljana Vrhovci), vendar pa v nobenem trenutku ne bo prišlo do prekinitve poslovanja.

O vsaki spremembi vas bomo sprotno in pravočasno obveščali.

Za vse dodatne informacije in pojasnila nas lahko kadarkoli pokličete 040 665-000 ali nam pišete info@simplhaus.si.


 

 

simplhaus o-nas